Mad

MENU

FROKOST


ØSTERS NATUREL pr. stk. 40,-

citron - tabasco


ØSTERS I 3 SERVERINGER 138,-

bloody mary - friteret - rockefeller


OMELET 148,-

basquaise – salat – ost


HUMMERBISQUE 148,-

fiskesoufflé - blegselleri - kørvel


TARTE FLAMBEÉ 128,-

tørsaltet bacon - creme fraiche - løg


HVIDE ASPARGES 198,-

hollandaise - salat - æg


FOIE GRAS AU TORCHON 188,- 

chutney - crouton - salat


CROQUE MADAME 168,- 

æg - skinke - vesterhavsost


VOL AU VENT 198,-

lam - brisler - morkler 


RØRT TATAR 198,- 

peberfrugt - salat - fritter


RIBEYE 398,-

bearnaise - rødvinssauce - fritter


2-RETTERS FROKOST SPECIAL

spørg din tjener  




DESSERT


CRÈME BRÛLÉE 128,-

madagaskar vanilje


ATELIER 33 ISDESSERT 98,-

is - is - is


BRIE DE MEAUX 118,-

brioche – honning - solbær


OSTESERVERING 168,-

fire franske oste fra Peter Paris

AFTEN


FORRET

ØSTERS NATUREL pr. stk. 40,-

citron - tabasco

 

ØSTERS I 3 SERVERINGER 138,-

bloody mary - friteret - rockefeller

 

STEGT KAMMUSLING 148,-

brunet smør – hasselnødder – blomkål

 

DANSKE KARTOFLER FRA SAMSØ 128,-

løvstikke – creme fraiche – rogn

tilkøb; caviar 15gram: 300,-

 

KALVEBRISSEL 138,-

selleri – kærnemælk – ramsløg

 

FOIE GRAS AU TORCHON 188,-

chutney – crouton - salat


 

HOVEDRET

 

HAVKAT 278,-

ærter – grønne asparges - ørredrogn

PERLEHØNE 268,-

majroe – estragon - lårkød

 

 KROGMODNET GRIS 248,-

 timian – ærter francaise  – peberod

 

LAMMECULOTTE 298,-

ratatouille – polenta – lamme jus

 

RIBEYE 398,-

bearnaise - rødvinssauce - fritter


 

DESSERT

DANSKE RABARBER 128,-

vanilje – marengs – is creme

 

CRÈME BRÛLÉE 128,-

bora bora vanilje

 

ATELIER 33 ISDESSERT 98,-

is - is – is

 

BRIE DE MEAUX 118,-

brioche – honning – solbær

 

OSTESERVERING 168,-

fire franske oste fra Peter Paris

I kan desuden vælge vores aftenmenu, hvor køkkenet sammensætter fire velafstemte retter med inspiration for sæsonen.


Fire retter sammensat af køkkenet 475,-

Tilhørende vinmenu 475,-